maanantai 19. elokuuta 2013

Dandenong


Palasin Thaimaasta viimeviikon perjantaina aamulla. Mulla oli suunnitelmissa nukkua koko päivä ja hakee sitten lapset päiväkodista, mutta pääsinkin heti töihin (lapsi nukkumaan ja ite päikkäreille).
Illalla lähdin sitten SL hotelliin näkemään kavereita. Meillä oli tosi mukava ilta ja tutustuin muutamaan uuteen tyttöön tältä alueelta.
Seuraavana päivä menikin sitten lepäillessä kotona. Sain herätyksen kympiltä kun Meegan toi Bostonin mulle sänkyyn, sano että käy nopeasti suihkussa ja katosi yhtä nopeasti. No eihän siinä voinut enää nukkua ja nousin ylös. Kävin itsekin suihkussa, mutta päätin mennä takasin nukkumaan ja heräsin kuudelta(paitsi Meegan kyllä toi mulle hedelmiä, koska ei halunnut että mä kuolen jos en syö hehe ihana!). Kun heräsin oli aika laittaa itsensä ihmisen näköseks ja lähdettiin Emman kanssa syömään :)

Sunnuntaina lähdettiin Emman, Hannahin ja Melanien kanssa ajelemaan Dandenongiin. Meillä oli tosi mukava päivä ja päivä oli aurinkoinen(tosin jäätävän kylmä).
Mulla oli tää viikonloppu kamala ikävä kotiin, eikä sitä helpottanut yhtään väsymys lennoista tai perjantailta. Onneks täälläpäin ystäväpiiri yleensä koostuu muista aupaireista ketkä ymmärtää tasantarkkaan miltä susta tuntuu, koska ne on sun kanssa samassa tilanteessa ja pakottaa tekemään jotakin, että saa muuta ajateltavaa :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pusi,pusi suomikarkkeja tulossa ikävän lohduksi!!
t.mamma