keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Surfers Paradise 6.9-8.9

Perjantaina mulla oli herätys 5.30. Mentiin syömään aamupalaa Bostonin ja Indin kanssa. Gordon tuli alas seitsemän jälkeen ja sanoi, että voin mennä takasin nukkumaan, mutta heti kun pääsin mun huoneeseen(jonka jaoin Indin kanssa) Indi tuli ja halus katsoa leffaa niin mun unet jäi vähän vähille.

Päivällä käytiin Emman, lasten ja Maryn kanssa keskustassa kävelemässä. Takasin tullessa mentiin meidän altaalle ottamaan aurinkoa ja rentoutumaan :)

Illalla me lähdettiin Emman kanssa taas kävellen keskustaan (sinne käveli jonkun puoli tuntia) ja otettiin Boston mukaan. Siellä oli rannassa marketit niin mentiin sinne kiertelemään! 
Vein Bostonin rantaan hiekalle kävelemään ja mentiin lähelle vettä. En sitten tajunnut miten isoja ne aallot taas on ja kastuin kokonaan reisiin asti. Loppuilta sitten tuntui tosi kivalta kävellessä kun lenkkarit oli litimärät ja täynnä hiekkaa!
 
Kun tultiin kotiin meidän suunnitelmissa oli lähteä aikaisin keskustaan katsomaan yöelämää, mutta jumituttiin sitten meidän talolle juomaan ja juttelemaan Meeganin kanssa. Päästiin puoli yhdentoista aikoihin lähtemään.
Tutustuttiin matkalla kolmeen australialaiseen poikaan, jotka vei meidät keskustaan irkkupubiin. Nähtiin siellä meidän ystävä Christine(joka asuu Melbournessa). Christine oli outo kun lähti heti pois koko paikasta kun päästiin sinne, mutta syy selvisi puoliksi tänä viikonloppuna kun nähtiin... Meillä oli mukava ilta ja nukkumaan taidettiin päästä joskus neljän aikoihin!

Lauantaina meidän oli kaikkien tarkoitus lähteä Indin synttäreiden kunniaksi SeaWorldiin, mutta mä löysin Bostonilta ihme patin aamulla, joten se lähti Meeganin kanssa sairaalaan...
SeaWorldissa oli paljon eläimiä ja muutama huvipuistolaite sekä tietenkin Dora Show ! Siellä me sitten ihmeteltiin kaikkea muutama tunti kunnes meidän pientä neitiä alkoi väsyttämään niin paljon, että se melkein nukahti kun kannoin sitä, joten päätettiin lähteä takaisin talolle.
Illalla me päätettiin jäädä kotiin ja mennä ajoissa nukkumaan. Yhdeksän aikoihin meidän mieli kuitenkin muuttui ja lähdettiinkin ulos.

Sunnuntaina aamulla olin iloinen, että Indi herätti mut vasta yhdeksältä. Lähdettiin Indin, Emman ja Kennyn kanssa keskustaan kaupoille. Tultiin sitten lounasaikaan takasin talolle ja mulla meni hermot kaikkiin kun ei ollut mitään omaa rauhaa yms yms, joten pistin Bostonin kärryyn ja lähdettiin kävelemään. Käytiin vaateostoksilla, kaupassa, rannalla, Starbucksissa...
Kolmen tunnin jälkeen olin saanut tarpeeksi omaa rauhaa ja oli aika mennä takaisin kotiin. Olin paljon paremmalla tuulella ja ilta olikin ihan mukava. Menin nukkumaan jo yhdeksän aikoihin :)

Ei kommentteja: