maanantai 30. syyskuuta 2013

Surfers Paradise 9.9-13.9

Maanantaina herättiin aikaisin ja talossa oli aika huono ilmapiiri, mutta ei siitä sen enempää. Mä ja Emma oltiin melko iloisia kun meidän taksi tuli talon eteen ja lähdettiin meidän hostellille, jossa vietettiin seuraavat viisi päivää!
Vietiin tavarat hostellille ja otettiin taksi Wet N´Wild -nimiseen vesihuvipuistoon. Siellä oltiin koko päivä ja oli tosi mukavaa! Lähdettiin sitten etsimään bussipysäkkiä ja ei päästy kun puiston ulko-oville kun tutustuttiin 3ranskalaiseen (haha), jotka olivat menossa samaan suuntaan ja päästiin heidän taksin kyydissä lähelle meidän hostellia.

Illalla laittauduttiin hostellilla ja mentiin taas tuttuun tapaan seikkailemaan keskustaan. Tälläkertaa tosin käytiin vaan hakemassa pitsat ja tarkotuksena oli mennä nukkumaan. Törmättiin kuitenkin näihin ranskalaisiin ja mentiin heidän kanssaan istumaan ja juttelemaan kahvilaan.
Tiistaina oli laiska päivä. Hengailtiin meidän huoneessa, käytiin kävelemässä, shoppailemassa ja nukuttiin. Illalla mentiin Sin City -nimiselle klubille, joka oli ihan kiva paikka kun siellä naiset sai juoda ilmaiseksi??
Keskiviikkona mentiin bussilla Dream Worldiin jonne kesti bussilla mennä puolisentuntia. Meillä oli tosi mukava päivä, vaikkakin ekat laitteet pelättiin että lentääkö yrjö. Ei lentänyt! ;) Ja oli tosi lämmin joten rusketuttiinkin vähäsen!
Kun tultiin kotiin menin suoraan makaamaan sohvalle ja ei taidettu nousta kun hakemaan ruokaa keittiöstä(3metriä sohvasta)...

Torstaina makasin meidän parvekkeella puolet päivästä ottaen aurinkoa. Mentiin käymään ulkona illalla, mutta ei sitten jaksettu olla myöhään niin tultiin takasin meidän huoneeseen ja oltiin ihan menossa nukkumaan kunnes tutustuttiin samassa hostellissa asuviin afl-pelaajiin. Ei sitten nukuttu kun puoli tuntia koko yönä...
Mä oon aina ajatellut kun oon nähnyt kuvia tästä Surfers Paradise -kyltistä, että se on tosi iso... 
Perjantaina pakattiin ja lähdettiin syömään aamupalaa Starbucksiin ja sieltä lentokentälle. Oltiin kai vähän väsyneen näkösiä kun vanha mies joka istui meidän lähellä bussissa sanoi, että ootteko te juhlinut täällä kauankin kun näytätte vähän väsyneiltä lol

Kun päästiin kotiin, lähdin melkein suoraan lastenvahdiksi toiselle puolelle tätä lähiötä... Olin hiukan väsynyt, mutta onneks se oli vaan parin tunnin keikka :)

Ei kommentteja: