lauantai 12. tammikuuta 2013

Adelaide Day 1

Tiistaina meidän matka Adelaideen alkoi myöhässä. Lähdettiin lentokentälle myöhässä, mutta meidän onneksi ei ollut yhtään ruuhkaa ja ehdittiin kentälle ajoissa. Lähdettiin Meeganin ja lasten(sekä kahden matkalaukun) kanssa jo lentokenttäbussilla terminaaliin kun Gordon etsi autolle parkkipaikan. Kohta se sieltä tuli ja sano, että jätti rahansa autoon. No ei kauheesti naurattanut enää tässä vaiheessa kun lennon oli määrä lähteä 30minuutin päästä.

Me tsekattiin sitten matkalaukut sisään ja lähdettiin kävelemään oikeelle portille. Gordon liitty meidän seuraan kun puoliksi juostiin sinne. Portille päästyä huomattiin, että meidän lentohan oli myöhässä, joten istuttiin odottamaan vielä 45minuutiksi ennenkuin päästiin sisälle koneeseen. Mä istuin lennon perheen vauvan kanssa, mutta mun onnekseni Boston nukkui koko ajan :)
Lentokentältä Meeganin veli tuli hakemaan meitä isolla pakettiautolla ja me päästiin istuun lattialle Meeganin kanssa kun ei ollut tarpeeksi istuimia. Mentiin leluvuokraamon kautta meidän hotellin yhteydessä olevaan asuntoon.
Näkymiä meidän parvekkeelta ja meidän parveke:
Mä nukuin ensimmäisen yön meidän 2vuotiaan tytön kanssa samassa sängyssä ja voin kertoo ettei hirveesti nukuttu. Heräsin ensimmäisen kerran yhdeltä siihen kun tää tyttö huutaa kurkku suorana ja yritin siinä sitä sitten hyssytellä. Loppujen lopuks (15minuutin jälkeen) sain selville, että se haluaa vettä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kivoja lomakuvia.Täällä sunnuntai-ilta ja ollaan siivoiltu koko päivä. Että ois siistiä, kun tulet kotiin.
t.mamma