tiistai 8. lokakuuta 2013

Shots

Mä sain perjantaina yllättäen puoliks vapaan päivän. Vein Bostonin isovanhempien luo yökylään ja tulin makoilemaan kotiin aurinkoon.

Vaikka Melbourne onkin tosi ihana kaupunki niin yksi asia mitä en jää kaipaamaan on sää. Aamulla saattaa olla kylmä ja harmaata. Lounasaikaan aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, illalla sataa kaatamalla vettä ja yöllä myrskytä. Ja ei tää ei tapahdu kerran parissa viikossa vaaan joka päivä! Ihanaa..
Mentiin illalla Emman, Ellan ja muutaman muun au pairin kanssa baariin. Ennenkun lähdettiin Meegan päätti, että me tarvitaan shotteja. Joten se kaatoi meille kolme shottia ja heitti meidät SL Hotellille.
Lauantaina me makoiltiin kotona, autoin Emmaa pakkaamaan sen tavarat ja käytiin kahvilla Amyn kanssa. Emma lähti Amyn kyydillä keskustaan hostelliin asumaan. Aika kumma ajatusmaailma joillain ihmisillä. Se asu meillä kaksi kuukautta ilmaseksi ja ei edes sanonut kaikille näkemiin... Weird...

No anyway mulla oli koko lauantai-ilta töitä ja pääsin kotiin vasta ennen kolmea yöllä, joten sunnuntaipäivän suunnitelmat meni vähän uusiksi. En lähtenytkään keskustaan vaan jäin kotiin hengailemaan lasten kanssa koko päiväksi. Ella tuli käymään meillä illalla kunnes jouduin potkimaan sen pihalle kun oli skypetreffit. Sori Ella :D

Eilen käytiin Meeganin kanssa Highpointissa shoppailemassa yli viikon palkka pois ja tänään käytiin aamulla spinningissä :)

Ei kommentteja: