maanantai 18. marraskuuta 2013

Hamilton Island 2.11-3.11

Lauantaina aamulla herättiin taas aikaisin ennen aamu seitsemää ja lähdettiin aamupalalle. Sieltä mentiin ilmoittautumaan samaan paikkaan kun eilen aamulla ja puolentunnin odotuksen jälkeen päästiin veneeseen. Lähdettiin sitten kohti isoa lauttaa missä meidän oli tarkoituksena snorklata ja viettää koko päivä. Päästiin melko pitkälle, kunnes tuli niin isoja aaltoja, että vene melkein kääntyi ympäri. Tuli myös aika monella huono olo, joten olin iloinen etten ollut merisairas yksin :D
Yhtäkkiä sitten kuulutettiin, että meidän pitää kääntyä takaisin, koska merenkäynti oli tosi kovaa ja meidän moottorissa oli jotain vikaa. Kuulemma jos oltais jatkettu matkaa tollasessa kelissä sillä moottorilla se olisi luultavasti räjähtänyt...

Lähdettiin sitten takaisinpäin ja yhtäkkiä kuulutettiin, että pysähdytään seuraavalla saarella sairastapauksen vuoksi. Siellä me sitten katsottiin kun raskaana oleva aasialainen nainen tuotiin veneestä paareilla ulos ja vietiin autolla pois. Toivottavasti hän itsensä kuntoon!

Oli tosi mukava huomata kuinka ihmiset veneessä puhalsi yhteenhiileen. Jos joku näki että jollain oli huono olo niin siinä oli heti muutama ihminen auttamassa ja mutkin käskettiin heti istumaan :)
Yli tunnin odottelun jälkeen oli mahdollisuus joko lähteä uudella veneellä takaisin lautalle tai Hamilton Islandille. No ei varmaan tarvitse arvata kumpaan veneeseen me mentiin. Oltiin takaisin parin tunnin päästä Hamilton Islandilla ja mentiin lounaan kautta makoilemaan altaille.
Kun oltiin tarpeeksi makoiltu mentiin valmistautumaan. Käytiin syömässä ja mentiin paikalliselle klubille, kuten edellisenäkin iltana. Tutustuttiin muutamaan paikalliseen työntekijään(joista toinen on ollut olympialaisissa pujottelemassa) ja mentiin jatkoille niiden pienelle kämpälle. Taidettiin olla kotona vasta aamu 5 aikoihin.

Sunnuntaina me herättiin vähän ennenkun aamupala suljettiin. Käytiin nopeasti syömässä ja mentiin sitten altaille makoilemaan. Meillä oli kolmeksi varattu hieronta-ajat. Oli tosi mukava käydä hieronnassa ja rentoutua. Mentiin sieltä syömään ja hotellille lepäilemään.
Illalla mentiin saaren rantaan kuuntelemaan musiikkia. Siellä oli joku paikallinen kitaran kanssa laulamassa. Käveltiin vähän edestakaisin kunnes huomasin jonkun rotan näköisen otuksen juoksevan ohitse. No se juoksi toiselle puolelle tietä ja mä juoksin perässä. Se meni pienelle kujalle ja jäätiin siihen tuijottelemaan toisiamme. No kohta meille selvisi, että se oli opossumi.

Jäätiin sitten juttelemaan paikallisen työntekijän kanssa, joka kutsui meidät istumaan sen ja sen kavereiden kanssa kuuntelemaan kitaristia. Tietenkin me mentiin ja meillä oli tosi mukava ilta. Juteltiin kaikkien matkustelukokemuksista ja kuultiin paljon mielenkiintoisia tarinoita :)

Ei kommentteja: