lauantai 28. tammikuuta 2012

Happy Australia Day !

Torstaina heräsin melko myöhään ja katoin Twilight- leffan. Hengailin sitten yksin kotona kolmeen asti, jollon lähdin ajamaan juna-asemalle. Tapasin siellä kaks saksalaista tyttöä ja yhden italialaisen. Kaikki oli tosi mukavia! Otettiin juna keskustaan ja mentiin juhlimaan Australia Dayta!


Joondalupin juna-asema

Polkupyöräpoliiseja


Pyörittiin sitten keskustassa vähän aikaa ja käytiin Subwayssa syömässä. Sitten lähdettiin kävelemään Kings Parkin suuntaan ja matkalla meidän mukaan liitty jotain ranskalaisia tyttöjä. Yhtäkkiä alko sitten satamaan ja salamoi, mutta onneks ne oli aikalailla kuuroja..

Ihmisiä alko kerääntymään puistoon ja auringonlaskua!
Taivas oli tän näkönen oikeesti. Kuvaa en oo ollenkaan muokannu tms. Aika cool ;)

Sitten alko Australia Dayn kunniaks ilotulitukset mitkä oli aika hienot! Niitä ammuttiin joelta ja sitten meijän takana olevien rakennusten katoilta. Ja musiikkia tuli koko ajan jättikajareista ympäri puistoa :) Ilotulitusten aikana alko taas satamaan ja salamoimaan..

Ilotulitukset alkamassa ja ihmisiä oli PALJON!


Suomi, 2xSaksa, Italia, Ranska


Kun ne loppu sanottiin ranskalaisille tytöille heipat ja lähdettiin juna-asemalle miljoonan muun ihmisen kanssa. No päästiinkin yhelle, mutta meidän juna ei kuulemma poikkeuksellisesti mennyt sieltä, joten jouduttiin kävellä seuraavalle. Siellä sitten odotettiin junaa ja se tuli vartissa:)
Kun päästiin mun Joondalup stationille etittiin tyttöjen auto ja sen jälkeen ne heitti mut mun autolle kun siellä oli kaiken maailman riehujia liikenteessä. Oli tosi mukava päivä ja sovittiin että nähdään jo luultavasti viikonloppuna uudestaan!
Perthin keskusta oli tosi kiva! Ei mikään iso kaupunki(oletin isompaa), mutta vaikutti tosi viihtysältä se pieni osa missä me käveltiin.
Laitan videoa ilotulituksista heti kun osaan laittaa ne koneelle ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa kivalta päivältä, mutta oliko siellä yhtään niitä kenkuruita pomppimas teidän seassa????
T. mamma

Sini kirjoitti...

Ei ollut, ei niitä keskustassa nää äiti... :D

Laura kirjoitti...

tykkään tykkään tykkään:)

Anonyymi kirjoitti...

iskä moikka kiva että viihdyt siellä

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta,tässä pääsee itsekkin melkein sinne matkalle kun lukee sun kirjoituksia,pääsee niin hyvin tunnelmaan mukaan:),mukavaa ja antoisaa tulevaa viikkoa Sini:) ja ajelehan varovasti.

t,kummitäti:)

Sini kirjoitti...

Hei Iskä! Joo täällä on mukavaa, oon saanut jo kavereitakin paljon! :)

Hehe, kiva kuulla että kirjotukset onnistuu ;) Hyvää viikkoa sinnekin! Ja ajan varovasti! Nyt ajaminen sujuu jo aika normaalisti, ei tarvii miettiä enää että millä kaistalla ajaa !