keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Thunder buddies

Mun tää ja viime viikko on ollut aika lepposta työntekoa. Hostperheen äiti ja lapset lähti lomalle ja tulee vasta ens viikolla takasin. Eli oon nyt ollut töissä vaan toisessa perheessä. Ihan mukava viikko on ollut. Ollaan mm. oltu Perthin eläintarhassa! Kuvia sieltä tulee myöhemmin..

Torstaina tuli ensi-iltaan TED! Käytiin katsomassa se ja oli hauska leffa. Tosin olin tosi väsynyt, joten tais mennä puolet ohi..

Perjantaina aamulla sain puhelun ysiltä, että töihin lounasaikaan. Ennen lounasaikaa sain viestin, ettei tarvii olla töissä ollenkaan. No meikäläinen lähti sitten Lakesideen hoitamaan asioita ja käymään kaupassa. Muunmuassa tein 1kg korvapuusteja, suklaamoussea, skypetin kotiin, siivosin ym.

Illalla Carly ja Rachel tuli meille ja tehtiin ruokaa. Nuudeleita, lihaa ja kasviksia njam! Ei löydetty kortteja, joten pelattiin lastenpelejä. Ollaan ehkä ainuut, jotka pystyy muuttamaan viattomat lastenlautapelit juomispeleiksi...



Hassuteltiin myös pupunkorvilla...

Lähettiin sitten jossain välissä taksilla jatkamaan iltaa. Mä kuitenkin lupauduin illalla lastenvahdiksi, joten en kauheen myöhään sitten voinut olla ja tultiin kotiin nukkumaan.

Aamulla menin töihin ja tarkotuksena oli mennä sisäleikkipaikkaan. Tultiin kuitenkin ensin kotiin herättämään Carly ja lähdettiin kaikki yhdessä sinne. Lapsella oli hauskaa kun sai juosta ympäriinsä ja mulla ei ollut niin tylsää, kun oli kaveri mukana. Tän jälkeen mentiin sitten syömään ja oli hauskaa. Hauskaa myös siivota tän 15kk pojan sotkuja kun se söi itse :D No ainakin se hurmas ravintolan työntekijät, joten ei hätää. Mentiin sitten takasin pojan kotiin, hetki katsottiin lastenohjelmia ja mentiin puistoon. Vapaalla olin puol6, hain Carlyn, ajettiin kauppaan ja aikalailla saman kaavan mukaan mentiin kun perjantainakin. Tosin mun hostisä tuli kotiin just ennen kun oltiin lähdössä ja se lähti sitten meidän mukaan! Hauska ilta :D

Sunnuntaina nukuin sitten pitkään ja hengailin kotona neljään asti kunnes hain Carlyn töistä. Mentiin Sovereigniin sunnuntaisessiolle, mutta siellä oli niiiin tylsää. Päätettiin lähteä Mullaloon hotelliin kun ollaan kuultu siitä pelkkää hyvää. Ja oli tosi mukava ilta! Nico liitty meidän seuraan. Siellä oli tosi paljon ihmisiä ja koko ajan tuli vaan lisää, ihan ku perjantai-ilta olis ollut!! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ja täällä sataa vähänväliä, taidetaan lähteä sinne....

Sini kirjoitti...

täälläkin sataa.. eilen sato kaatamalla iltapäivästä asti!:)