perjantai 6. heinäkuuta 2012

Carly´s bday!

Perjantaina heti hostäidin kotiin tultua se heitti mut juna-asemalle, missä tapasin Rachelin. Mentiin junalla keskustaan ja Nicola liitty meidän seuraan. Otettiin sitten taksi meidän vuokraamalle Brownelea Holiday Apartmentsiin, jossa Carly ja Carlyn ystävä Tash meitä jo odotti!

Laittauduttiin ja lähdettiin Northbridgeen taksilla. Meidän taksikuski oli ehkä paras ikinä. Se alko selittään, että kaikki aina luulee sen olevan australialainen kun se puhuu australian aksentilla ym. Tosiasiassa sen aksentti oli kaukana australiasta... Haha! Ilta oli kuitenkin mukava ja taidettiin olla nukkumassa jo kahden jälkeen!

Lauantaina kun herättiin, laittauduttiin ja lähdettiin Nando´s iin syömään. Ruoka oli paaaaljon parempaa kun viimeks(tosin oli kyllä eri Nando´s kyseessä)! Tän jälkeen suunnattiin sitten hotellin kautta joen toiselle puolelle Belmontin raviradalle. Mentiin siis raveihin, mä voitin kaks kertaa! Tosin 5 ja 4dollaria.. :D Oli tosi hauska ja erilainen päivä! Ja ilmatkin suosi meitä, aurinko paistoi koko ajan! 3miestä tuli jossain välissä kysymään jos ne sais liittyä meidän seuraan. No jotenkin niitä pikkuhiljaa tuli lisää ja lisää ja loppujen lopuks niitä oli varmaan 15 meidän pöydässä haha. Ei haitannut, saatiin ilmasia juomia...

Viiden aikoihin sitten suunnattiin takasin hotellille. Tilattiin pitsaa, laittauduttiin, juoruttiin, Carly avas lahjoja.. Jossain vaiheessa sitten ilta jatku keskustaan jonnekin baariin, mutta päädyttiin loppujen lopuks Northbridgeen. Carly oli päättänyt, että lauantaina kaikki pukeutuu 80-luvun teemalla. No loppujenlopuks mä ja Carly oltiin ainuut pukeutuneet.. Joten kun päästiin baariin ja tunsin itseni liian oudosti pukeutuneeks, otin kaikki hassut vaatteet pois!

Ei kommentteja: