tiistai 16. heinäkuuta 2013

Adelaide

Perjantaina puoli yhdeksältä oltiin vihdoin kaikki autossa ja tavarat takakontissa. Lähdettiin ajamaan Adelaidea kohti.
Ensimmäinen pysähdys tapahtui pienessä kylässä lounasaikaan. Seuraava oli jossainpäin pidemmällä ja voin kertoa, että alko kyllä pikkuhiljaa todentotta tulla korvista ulos toi autossa istuminen takapenkillä kahden turvaistuimen vieressä.. Onneks sentään lapset nukkui alkumatkan(ja mäkin sain nukuttua vähän) ja loppumatkakin meni ihan ok. Paljon paremmin kun mitä olin kuvitellut :)
Adelaideen kun päästiin, asetuttiin heti taloksi ja Meeganin veli tuli vaimonsa kanssa kylään. Oli mukava ilta vaikka oltiin kaikki matkasta väsyneitä.
Lauantaina mulla oli vapaapäivä ja päätin ottaa ratikan keskustaan. Menin shoppailemaan ja löysinkin vaikka mitä kivaa(ja olisin löytänyt paljon enemmänkin, mutta lompakko itki jo...)! Mulla oli suunnitelmissa kierrellä Adelaiden keskustaa myös nähtävyyksien suhteen, mutta koko päivän satoi aikalailla kaatamalla vettä niin jätin nähtävyydet suosiolla ja keskityin tuhlaamaan rahaa.
Loppupäivän olinkin sitten vaan meidän asunnolla ja illalla babysittasin kun Meegan ja Gordon lähti ulos syömään.
Sunnuntain vietin Marion- nimisessä ostoskeskuksessa ja iltapäivällä käytiin katsomassa Meeganin veljen tulevaa taloa. Mentiin illalla vielä hakemaan kaakaot, donitseja ja suklaata ja käperryttiin sohvalle meidän eväiden kanssa katselemaan telkkaria.
Aamulla oltiin autossa yhdeksältä, valmiina ajamaan takaisin kotiin. Matka meni ihan hyvin takasin, mutta loppumatkasta Boston päätti että haluaa ulos turvaistuimesta ja koko autosta niin oli vähän korvissa pitelemistä.

Päästiin kotiin ja saatiin lapset nukkumaan ja tavarat sisälle. Mä päätin lähteä Waffan kanssa Rendevousiin juttelemaan ja syömään pancakesit! Oli mukava ilta :)

Ei kommentteja: