keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Single mum part 2

Waffa tuli meille perjantaina. Meidän suunnitelmissa oli katsoa leffa, mutta Kenny tuli kaverinsa kanssa illalla, joten leffan katsominen sitten jäi. Juteltiin koko ilta ja pääsin nukkumaan vasta kahden aikoihin..
Lauantaina vein aamulla Amberin kanssa Indin ja Bostonin hoplopin tapaseen leikkipaikkaan. Sen jälkeen vein Indin sen nanan luo ja loppupäivän pääsin taas helpolla kun olin vaan vauvan kanssa.
Maanantaina illalla muutama kaveri tuli meille. Tarkoituksena oli mennä spahan, mutta päädyttiin sitten vaan juttelemaan pöydän ääressä  :) Oli mukavaa vähän hengähtää ilman lapsia. Vaikka mä mun pikku hoidokeista tosi paljon tykkäänkin niin 24h päivässä heidän kanssa näkemättä ystäviä alkaa väsyttämään pikkuhiljaa. Onneksi alle puolet jäljellä ;)

Tänään meillä oli tapaaminen muutaman kaverin ja heidän hoidokkien kanssa Pirate park -puistossa. Siellä on jäätävän kokonen liukumäki ja merirosvolaiva. Oli mukavaa kun pystyttiin juttelemaan ja lapset leikki :) Aurinkokin päätti pilkahtaa niin oli jo vähän lämpimämpi.
Täällä on ollut nyt muutamana päivänä tosi viileä about +13astetta... Ei se ulkona haittais, mutta täällä on sisällä samat lämpötilat ellei kaikki lämmittimet oo päällä kun taloihinhan ei tarvitse minkäänlaisia eristyksiä...

Alle viikko ja pääsen lomailemaan Thaimaan lämpöön. Sitä odotellessa ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia!! :) Lapset ovat kyllä tosi söpöjä :)
ihanaa aikaa Thaimaassa
<3: Lisa

Sini kirjoitti...

Ne on! kiitos :) meidän pitää skypeillä pian <3