maanantai 29. heinäkuuta 2013

Rooftop Bar

Me mentiin lauantaina Waffan perheen kanssa Crownin lähellä olevaan ravintolaan. Oli tosi mukava ilta ja ei mennyt rahaakaan kun kaikki oli jo valmiiksi maksettu :) Kun tulin kotiin Meegan ja Gordon tuli melkein samaan aikaan takasin kotiin Thaikuista.

Eilen tapasin Waffan Melbourne Centralissa. Käytiin kahvilassa ja sieltä mentiin elokuviin katsomaan kauhuleffa nimeltään The Conjuring. Pelottava, mutta hyvä. Oli hauska seurata myös muiden salissa olevien ihmisten käyttäytymistä. Ihmiset kilju, nauroi toisilleen, kommentoi kesken elokuvan, toiset kommentoi salin toiselta puolelta... Näin meillä Ausseissa.
Mentiin leffan jälkeen Cookie Bar: in kattoterassille ja sieltä jatkettiin Transport baariin. Naurettiin illan aikana meidän vatsalihakset kipeiksi! Päätettiin kuitenkin lähteä kotiin jo kymmenen aikoihin, koska satoi vettä.
profile.jpg
Mulla piti olla tänään vapaapäivä aamua ja iltaa lukuunottamatta. No eipäs olekaan. Olin suunnitellut, että voin nukkua päiväunet, käydä kaupassa, ottaa rauhassa suihkun(murehtimatta että vauva herää), pakata rauhassa...
profile.jpg
Käytiin aamukävelyllä Bostonin kanssa tällasissa maisemissa

Noup meikä on töissä vielä kahdeksan tuntia, kunnes illalla lähtee lento ja huomenna oon jo suunnitelmien mukaan tällasissa maisemissa ;)
Thaimaa täältä tullaan!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

apuaa!! slowlorrieita kotiin...
t.mamma