tiistai 2. heinäkuuta 2013

Busy days

Viikko sitten lauantaina mentiin muutaman Point Cookin au pairin kanssa aamupalalle suklaakahvilaan puol kympiltä. Yhdentoista aikaan katsottiin kelloa, seuraavaks kahdentoista aikaan ja mietittiin, että pitäis varmaan lähteä. No kello oli jo yli yhden kun seuraavan kerran katsottiin kelloa ja tajuttiin henkilökunnankin katsovan meitä siihen malliin, että nyt olisi aika lähteä haha!
Lähdettiin sitten Hannahin, Christinen ja Daniellen kanssa hotellille istuskelemaan. Oli tosi mukava päivä! Juteltiin kaikesta ja mietittiin missä halutaan käydä. Oon ilonen, että oon tutustunut näihin tyttöihin ja tuleville viikoille näyttäis olevan aika paljon tekemistä :)
Sunnuntaina aamulla lähdettiin Christinen, Hannahin ja Chloén kanssa keskustaan Victoria´s Markets. Kierreltiin pari aluetta läpi, kunnes päätettiin lähteä joen rannassa olevaan irkkupubiin. Juteltiin siellä monta tuntia ja syötiin siellä myös lounas kunnes oli aika lähteä juna-asemalle ja kotiin.
Koko viime viikko menikin sitten aikalailla töitä tehdessä. Viimeset kaksi päivää oon ollut lasten kanssa yksin. Voin kertoo, että olin hiukan väsynyt ensimmäisen yön jälkeen kun vauva heräili yön aikana... Onneks viime yö meni jo paremmin :)

Sunnuntaina Waffan perhe kutsu mut ja muita ystäviään heille kahville. Dewinta oli leiponut vaikka mitä herkkuja! Oli tosi mukava iltapäivä.
Lähdettiin sitten Bostonin kanssa kotiin ja myöhemmin illalla Waffa, Christine ja Hannah tuli meille. Käytiin meidän spa:ssa ja katsottiin This Means War -elokuva.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva poreamme!!!!
t.mamma

Sini kirjoitti...

joo ihan jees ;)