lauantai 18. helmikuuta 2012

Drive-in cinema

Olin tossa muutama päivä sitten Chilin kanssa kävelyllä ja otin valokuvia.



 Teeny weeny spider, YÄK !!



Perjantaina mentiin kavereiden kanssa drive-in cinemaan. Luultiin, että siellä menee joku alien leffa, mutta yllätyttiin ilosesti kun leffa alko ja se olikin This Means War ! Paras leffa aikoihin!! :) Jos se tulee joskus Suomeen niin suosittelen katsomaan! Ihmiset siis ajo sellaselle alueelle ja siellä oli iso screen mihin se leffa heijastettiin. Sitten vaan piti etsiä radiosta oikee kanava niin kuuli äänet! Miksei Suomessa oo tällasia?! Niin hauskaa, naurettiin koko leffan ajan!



Leffan jälkeen ajettiin sitten koteihin vaihtamaan kengät ja vaatteet ja lähdettiin Sovereign Armsiin. Oli hauskaa, tavattiin skotlantilaisia ja irlantilaisia ja voin kertoa, että oli ensimmäiset ihmiset täällä keiden puheesta en ymmärtänyt oikeestaan sanaakaan..! No mä olin autolla ja kun tuli pilkku vein yhen tytöistä kotiin ja jatkoin matkaa seuraavaan paikkaan missä muut jo mua odottikin! Sieltä sitten lähdettiin muutaman mutkan kautta Tanlan luo yöksi :) Oli kyllä hieman kummallinen ilta...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vähän hauska toi drive in cinema!!! :D ei täälläkään on sellaisia valitettavasti...
tänään meen juhlimaan karnevaalia :) juhlitteko sen myös australiassa??
on pakko skypeillä ny kohta!!
<3 ikävä, Lisa

Sini kirjoitti...

Joo siellä oli tosi hauskaa!! :) On siellä kuulemma jossain pohjois-saksassa! Tosin en muista missä kaupungissa... Ei meillä oo täällä nyt mitään juhlia:)
Joo skypeillään! Millon vaan sulla on aikaa !
<3