sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Farewell party

Eilen oli Sandran läksiäiset. Mä tein jälkkäriks sellasen suklaajuustokakun tapasen ja Sara teki meille carbonaraa! Oli hauskaa, tosin oltiin aika väsyneitä ja jututkin oli sen mukasia...



Katottiin The Holiday -leffa ja lähettiin kävelemään kotiin. Kotona juttelin vielä hetken kaverin kanssa skypessä ja menin nukkumaan.

Oon ihmetelly kun tällä viikolla täällä on ollut tosi sumusta ja haissut savulta aina välillä. No nyt sain sitten vastauksen tähänkin. Länsi-Australian eteläosassa on riehunut maastopaloja ja savu on sieltä tullut tänne. Onneks tänään on ollut tosi kirkas aamupäivä, ei näy yhtään pilviä taivaalla ;)

http://www.perthnow.com.au/news/western-australia/perth-haze-could-linger-for-two-days-as-south-west-fire-burns/story-e6frg13u-1226272440063

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

iskä moi onko siellä erilaiset sapuskat kuin täällä

Sini kirjoitti...

moi! no ei oikeestaan ainakaan tässä mun perheessä. aika samanlaisia ruokia on :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Sini pitkästä aikaa,oli kiva lukea taas juttujasi ja käydä pikamatkalla siellä:) auringon alla,tunnut viihtyvän ja se on mukavaa.Täällä talvi jatkuu ja lunta on paljon.Mukavaa tätä viikkoa ja terveisiä meiltä:).

t.Kummitäti

Sini kirjoitti...

Hei! Kyllä viihdyn täällä! Oon saanut kavereita ja perhe on paras mitä voi toivoa :) Terveisiä sinnekin kaikille täältä lämpimästä!