sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Weekend

Perjantaina Tanla ja Sara tuli illalla meille. Juteltiin ja juotiin viiniä.


Mun hostäiti heitti meidät juna-asemalle illalla ja oltais ehditty junaan, mutta kiitos hidastelijoiden lippujonossa ei ehditty ja jouduttiin odottamaan seuraavaa puoli tuntia.

Kun päästiin keskustaan oltiin menossa The Deen nimiseen baariin, mutta Sara ei ollut ottanut passiaan vaan italialaisen henkkarinsa niin se ei päässyt sisään. Täällä ulkomaalaisilla pitää olla passi mukana. Nää ei hyväksy mitään muita henkkareita (paitsi australialaiset IDt tietty).. No käveltiin sitten takasin juna-asemalle kun Sara lähti kotiin ja palattiin takasin.  Täällä otetaan valokuva jokaisesta joka menee baariin sisälle. Ja ne ottaa kuvan myös sun henkkareista. Hassua...


Oli tosi hauskaa, tapasin suomalaisia ja oli outoa puhua suomea. Tosi hassua kun on tottunut puhumaan englantia joka päivä :) Tää paikka meni sitten kahdelta kiinni niin vaihdettiin viereiseen paikkaan. Kotona olin neljän vasta jälkeen..

Lauantaina tytöt tuli meille ja oltiin poolilla koko päivä, otettiin aurinkoa ja juteltiin. Illalla menin sitten Sandran ja hollantilaisen tytön kanssa elokuviin katsomaan A few best men -leffan, mikä oli tosi hauska! Suosittelen!

2 kommenttia:

milla kirjoitti...

sini ootko sä au pairina vai miten? (:

Sini kirjoitti...

juu olen au pairina :)