torstai 13. joulukuuta 2012

First days in Melbourne

Tosiaan perjantaina mun uusi hostäiti haki mut lentokentältä ja ajettiin mun uuteen kotiin. Tää talo on aika hieno. Mun hostisä on rakentanut tän kun se omistaa rakennusbisneksen. Ihan jees mulla on mun huoneessa telkkari ja parveke ym. ;) Ja täällä on 2v tyttö sekä 4kk pieni poika. Sulosia lapsia!
Lauantaina hengailin tän perheen kanssa ja illalla tapasin suomalaisen Marian tältä samalta alueelta. Mentiin keskustaan casinolle ja se on valtava! Koko keskusta on valtava. Mä odotin jotain paljon pienempää paikkaa.. Anyway mentiin sinne ja ei löydetty clubeja sieltä kun se oli niin iso, mutta sitten mun kämppis Casey tuli sinne ja me lähdettiin sen kanssa sen kaverin synttäreille. Oli hauska ilta!

Maanantaina oli mun ensimmäinen työpäivä. Leikittiin vauvan kanssa koko päivä. Musta on kiva olla täällä töissä kun mun ei tarvitse tehdä mitään kodinhoitotöitä, pelkästää olla ja leikkiä lasten kanssa :) Lähdin sitten päivällä muutamaksi tunniksi hostien kyydillä keskustan yhteen isoon ostoskeskukseen shoppailemaan. Löysin mm. uudet korvikset, lompakon, käsikorun sekä laukun ;) Kuulin huhua, että Melbourne on Australian paras shoppailukaupunki!

Eilen mentiin Marian sekä saksalaisen Lenan kanssa keskustaan. 

Me päätettiin mennä Victorian nightmarketeille. Eilen oli kuitenkin kuuma päivä niin ei me siellä kierretty kun yks osasto. Ostettiin ruokaa ja mentiin ulos istumaan, jonka jälkeen lähdettiin jäätelölle mäkkiin.

Me jatkettiin sitten matkaa keskustan kirjastoon, koska Lena sano siellä olevan huone, joka muistuttaa Harry Potter- leffaa...
..olihan siellä nättiä, mutta en mä nyt sanois siellä siltä näyttävän heh :)



Pysähdyttiin myös Christmas Squarella, jossa oli mm. kyltti North Pole lle!


Melbournen kirkko:)


Federation Square
Lähdettiin sitten kotiin kun oltiin kaikki niin väsyneitä ja kaupat oli jo kiinni! Oli mukava käydä pyörimässä keskustassa ja nähdä paikkoja. En enää oo niin eksyksissä!

Me tultiin just syömästä ravintolasta mun perheen kanssa. Hostisän kaveri yritti juottaa mulle vaikka mitä juomia, koska olin kuulemma hiljanen :D Nyt nukkuun, että jaksan huomisen työpäivän :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä on isoja rakennuksia
t.mamma