sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Road Trip Day 3 part 1

Sunnuntai-aamuna oli taas aikainen herätys viideltä. Haettiin bensaa ja lähdettiin Kalbarrin National Parkiin. Siellä oli törkeen upeeta. Jos ikinä tuutte Länsi-Australiaan niin tää on kyllä yks niistä must to go -paikoista! Tai no kaikki meidän retken paikat kannattaa käydä katsomassa hehe :)
Tosiaan paikoin tää luonnonpuisto muistutti vähän Jenkkilän Grand Canyonia. Siellä patikoitiin/ ajettiin surkeita teitä puolet päivästä. Kuvat taitaa taas kertoa enemmän kun tuhat sanaa..








Ensin käveltiin tohon mistä näki koko paikan, minkä jälkeen lähdettiin kävelemään alaspäin Gorge Trailia pitkin. Käveltiin alas Murchison Riverille :)






Ajattelin lähteä kiipeämään ylös kun löydettiin köysi!
No ei, siellä oli vaan kalliokiipeilijöitä:)



Tuolla kävellessä tunsi itsensä kyllä tosi pieneksi. Kaikki oli niin suurta ja oltiin keskellä luontoa. Aivan mahtavaa! 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upeita maisemia! Teillä siellä hieman lämpöisempää kuin täällä; - 11C ja lumisadetta. Eilen myrskysi ja meillä kaatui puita ...onneksi ei talon päälle. Jokos on paluulippu ostettu kotiin?
t: Marita

Sini kirjoitti...

oho ! joo täällä on tänään melkein +40 astetta.. mutta mä lähden parin päivän päästä melbourneen ja siellä ei kai oo ihan näin lämmin. on lippu kotiin! oon 18pv tammikuuta suomessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!!!!
t:lisa