torstai 6. joulukuuta 2012

Road Trip Day 3 Part 2


Meidän seuraavan patikoinnin alussa oli sitten tällanen varoitus.

Tourists ready to go!


Käytiin "Natures Window" katsomassa, jolla on lempinimi God´s window.
Lähdettiin sitten ajamaan taas ja seuraava kohde oli Kalbarrin Natural Bridge. Käytiin myös Red Bluffilla,  Rainbow Alleyssa, Pot Alleyssa ym.



 Nähtiin ällöttävä ötökkä maassa hyi!



 Sekä suloinen lisko!

Seuraavaksi ajettiin sitten Port Gregoryssa sijaitsevalle Pink Lakelle. Tosiaan kun auringonvalo tulee oikeessa kulmassa tähän järveen se muuttuu pinkiksi kasviston takia. Oli kyllä aika makea järvi! Se oli PINKKI! :D


 Siellä järvessä "kasvoi" jotain kristalli/suola juttuja. Tai siltä se ainakin näytti!


Ei meinattu löytää hyvää telttailualuetta Geraldtonista, mutta viimein kun löydettiin yksi rannan vierestä kello oli jo puoli 7 illalla ja respa oli mennyt kiinni 6pm... Franzi sitten soitti respan ”hätänumeroon” ja kohta sieltä tulikin joku vanha mies. Se käski meidän pystyttämään meidän teltan siihen respatalon viereen(leirintäalueen ulkopuolella) ja sano, että respa aukeaa kahdeksalta aamulla, että voidaan sitten maksaa. Meidän suunnitelmana kuitenkin oli lähteä jo ennen kuutta aamulla niin hän sitten sano, että unohdetaan maksut ja me saatiin ilmainen yö! Saatiin käyttää niiden upouutta keittiötä ja suihkuja ilmaiseksi! Että jos Geraldtonissa aijotte telttailla niin menkää Sunset Beach Holiday Parkiin.

Ei kommentteja: