perjantai 21. joulukuuta 2012

Pitch Perfect

Täällä Melbournessa on aika mennyt tosi nopeasti. Oon ollut täällä jo tasan kaksi viikkoa! Oon muun muassa käynyt casinolla, shoppailemassa, keskustassa, maistanut kengurunlihaa, ollut töissä, ollut töissä, ollut töissä... Ei mitenkään erikoista arkea :) Oon tykännyt olla täällä tosi paljon. 

Ens viikolla on JOULU! Mitä ihmettä. Ei todellakaan oo joulufiilistä täällä palmujen keskellä lämpimässä auringonpaisteessa(vaikka sää täällä Melbournessa ei kyllä oo yhtä hyvä kun Perthissä)! Oon yrittänyt löytää mun hostperheelle yhteistä joululahjaa, mutta tähän mennessä oon löytänyt vaan itselleni joululahjoja. Tänään sain kyllä aika hyvän idean, jonka yritän sunnuntaina toteuttaa ;) 

Mun uuden perheen äiti on hauska. Se kysy yks päivä ihan tosissaan, että onko meillä mäkkiä Suomessa. Sen jälkeen se on kysynyt muun muassa onko meillä ostoskärryjä, KFC:tä, unisilmälappuja, merta ym... Lähinnä kaikkea mitä se näkee hehh

Viime sunnuntaina tapasin yhden toisen au pairin tästä läheltä. Mentiin keskustaan ja käytiin mm. ilmaisella turistiratikka-ajelulla.
Matkan varrella nähtiin yhdellä tiellä sänkyjä. Siellä oli kuulemma Telstran mainoskampanja käynnissä!

Jäätiin metron kyydistä pois satamassa. Siellä oli muutama koju, jossa oli pientä tavaraa myynnissä. Oli tosi nättiä!
Kotiin tullessa kävin Marian kanssa kahvilla ja sitten kävelin kotiin. Tää kuva on mun kotimatkalta meidän talon läheltä otettu :)
Mä olin tiistaina Marian kanssa katsomassa Highpointin elokuvateatterissa Pitch Perfect -nimisen elokuvan. Tykkäsin tosi paljon! 

Äsken olin mun vessassa pesemässä meikkejä pois kun huomaan naaman edessä jättimäisen hämähäkin! No otin mun hiuslakan ja suihkutin niin kauan ettei se enää liikkunut. Kävin kysymässä missä meidän ötökäntappospray on ja Meegan tuli katsomaan. No se alko sitten nauramaan kun näki ton hämähäkin, että sehän on ihan pieni eikä ees myrkyllinen! Hämähäkki kun hämähäkki yhtä ällöttävä oli minkä kokonen ja myrkyllinen tahansa..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä jouluisissa tunnelmissa, pakkasta yli 15 ja lumiset postikorttimaisemat eikä hämähäkeistä tietoakaan :). Laitan sulle sähköpostia vielä tänään myöhemmin.

Marita