maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pyjama party!

Viikonloppu meni tosiaan töissä ollessa. Lauantaina päivällä käytiin Mindarin satamassa syömässä Carlyn kanssa. Tosi nätti paikka ja ruokakin oli hyvää ;)

Eilen töiden jälkeen otin parin tunnin päikkärit, laitoin itseni valmiiks ja skypetin äitin kanssa ennenkun Carly tuli meille ja lähettiin junalla keskustaan. Sieltä otettiin toinen juna Cottesloeen ja mentiin OBH:n eteen vaan huomataksemme, että ihana ystäväni Carly oli jättänyt henkkarinsa kotiin!! No eihän siinä muu sitten auttanut kun lähtee takasin yli tunnin matka. Käytiin hakemassa passi, jätettiin mun auto kotiin ja mentiin taksilla Joondalupiin Souvereign Armsiin yllätysyllätys... No jatkettiin kuitenkin matkaa johonkin irkkupubiin ja jäätiin sinne. Oli tosi hauskaa ja kiva sunday sessio vaikka alku vähän takkuilikin!

Tänään aamulla ei sitten ollutkaan niin hauskaa kun eilen sitä viiniä joi, mutta onneks ei tällepäivälle ollut mitään suunniteltua ohjelmaa niin hengailtiin tyttöjen kanssa vaan kotona :) Olin illankin tyttöjen kanssa, joten pidettiin sitten pyjamapartyt. Pelattiin Tatun&Patun Suomi -peliä, katottiin Nanny McPhee -leffaa ja syötiin poppareita. Sain kuulla olevani maailman kivoin ihminen, joten kai tytöillä sitten oli ihan hauskaa.. :D

Saan koko ajan kuulla kaikilta, että 21-vuotis synttärit täällä on tosi iso juttu. Hmm kellään ideoita mitä mä keksisin sitten synttäreiks? Nekin on ihan kohta! Viikot menee niin nopeesti!!

Jeps, kello on puol10 ja mä oon valmiina nukkumaan. Joten hyvää yötä äiti, kun oot varmaankin tän blogin ainut lukija.. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No höh! Ei tää vie mennä nukkuun. Kyllä sun blogeja luetaan, muttei jotku osaa kommentoida.
Palataan spostilla.
t. mamma

Mia kirjoitti...

mä luen ainakin tätä ihan innolla aina, jos se nyt yhtään lohduttaa :D

Sini kirjoitti...

hahah hyvä! :D ajattelin vaan ku mami on ainut joka kommentoi........

Anonyymi kirjoitti...

kyllä iskäkin juttuja lukee et haloo tampere et vitsi se pienikin