perjantai 13. huhtikuuta 2012

School holidays

Olin jo maanantai-iltana repimässä hiuksia päästäni tulevan koululoman takia, mutta tiistai-päivä oli loistava, joten ei hätää! Hengailtiin kotona koko päivä. Katottiin leffoja, tytöt leikki kavereidensa kanssa ja oltiin poolissa. Illalla menin Carlyn ja Franziskan kanssa katsomaan American Pie4 -leffan. Se oli tosi hauska ja naurettiin varmaan vielä puol tuntia leffan jälkeenkin :D

Viimeks käytiin Ikeassa niin ostin Daim-kakun nammmmm

Keskiviikkona mentiin meidän lähellä sijaitsevaan puistoon tyttöjen kanssa. Sara tuli myös hostlastensa kanssa.. Tytöt juoksi ympäri puistoa ja me Saran kanssa juoruiltiin! Hauskaa oli. Mentiin kotiin ja hostäiti soittaa mulle ja suprise en ollut huomannut txt, että vanhemmalla tytöllä on hammaslääkäri. No onneks se oli tossa lähellä ja oltiin siellä 5minuutin päästä puhelusta.. Olin kyllä vähän nolona, mutta vahinkoja sattuu! Illan vietin sitten leffahuoneessa katsoen No Strings Attached -leffaa ja sen jälkeen menin nukkumaan.




Eilen käytiin aamupäivällä katsomassa The Lorex- elokuva ja loppupäivä oltiin puistossa ja kotona! Illalla menin Saran, Carlyn ja Franzin kanssa Joondalupiin. Kierreltiin parissa kaupassa, minkä jälkeen mentiin kiinalaiseen Knochoon syömään. Ruoka oli tosi hyvää, vaikken jaksanutkaan edes syödä kaikkea..! Raflan jälkeen oltiin kaikki väsyneitä, joten lähettiin kotiin.

Tänään vietettiin aikaa Areena- nimisessä uimahallissa. Tultiin kotiin vähän aikaa sitten ja nyt odotan, että pääsen vapaalle :) Skypettelen saksaan vähän aikaa ja sitten pitääkin lähteä jo toiseen työpaikkaan.. En voi oikeen tehdä mitään tänä viikonloppuna kun oon tän yön töissä ja huomisen yön töissä. No sunnuntaina täytyy pitää sitten sunday session, että vähän pääsee vapaalle!

Hyvää viikonloppua ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

iskä moi joko siellä on kylmä vai muuten vai menitte uimahalliin

Sini kirjoitti...

moi, ei oo kylmä vieläkään.. yli kahenkympin joka päivä!! mentiin uimahalliin muuten vaan, että oli vähän jotain erilaista puuhaa :)