keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Partyyy

Torstai-ilta meni hostäidin isän 60-vuotisjuhlissa. Paikalla oli vaan perhe, myös Melbournesta saapunut kolmas sisko kenet tapasin nyt ensimmäistä kertaa. Sain kutsun tulla Melbourneen ja todellakin menen kunhan pankkitili näyttää vähän parempia lukemia... Oli mukava ilta, syötiin pitsaa ja suklaakakkua nam! Nää on ottanut mut niin hyvin vastaan, että tunnen olevani kotona. Oon niin ilonen, että pääsin just tähän perheeseen, en vaihtais tätä mihinkään!

Perjantaina olin päivällä kaupungissa shoppailemassa. Ostin uudet kengät ja mekon iltaa varten.

Ostin myös aivan ihanan sinisen maximekon!

...Sekä kaks hametta :)

Nyt oon köyhä ja shoppailla en voi pitkään aikaan... Nice...

Sara tuli meille illalla. Syötiin dinner (jälkiruokaa unohtamatta) ja juotiin viiniä. Yhdessä kohtaa sain viestiä lähellä asuvalta entisen kaverin hostäidiltä, että niiden uudella au pairilla ei oo tekemistä illaks, joten kutsuin sen meille. Olin aluks vähän skeptinen, koska tää tyttö on 29v ja mietin, että kuka siinä iässä haluaa au pairiksi.. Turhaan, koska Carly osottautu tosi mukavaks ja hauskaks brittitytöks!! Käytiin sitten viemässä Carlyn auto takasin ja otettiin taksi Joondalupiin missä ilta jatku! Musta oli hauskaa, että Carlyn hostäiti oli sanonu sille, että haluatko mennä Sinille, siellä on toinenki tyttö. Ne on tosi hiljasia ja kilttejä tyttöjä.. Juu hiljasia..

Carly, Sara, Sini

Lauantai illalla menin hostäidin siskon luo vahtimaan 1v. Quinnia ja sen serkkua, joka on 4kuukautta vanha. Niin söpöjä molemmat ja oli helppo ilta, pojat nukku ja mä katoin telkkaria...

Aamulla heräsin ja puin päälleni shortsit ja ohuen pitkähihasen. Menin keittiöön ja Andy kysy, että tarviinko lainaan lämpimiä vaatteita kun ulkona on tosi kylmä. Menin parvekkeelle ja joo vähän viilee, mutta tarkeni hyvin. Lähettiin sitten kävellen yhteen rannalla olevista kahviloista. Matkalla sato vettä jee ja kastuttiin vähän. Kahvilassa kaikki otti kaakaota/kahvia ja mä otin kylmän kaakaon.. Haha nää pitää mua varmaan ihan pimeenä. Kerroin vielä sitten kun noi päivitteli, ettei enää voi uidakaan, että Suomessa jotkut ihmiset ui talvellakin. Vastauksena sain, että niin lämmitetyissä altaissa eri asia. Vastasin, että ei kun järvessä. Pitää vaan ensin rikkoo jää, sitä kutsutaan avantouimiseks... Voi sitä naurun määrää kun näin niiden ilmeet :D

Iltapäivällä menin Carlyn kanssa syömään ulos ja käytiin myös Joondalupin festivaaleilla. Tosin ne oli aikalailla suunnattu lapsille niin ei muutakun pyörähdetty siellä. Ei sitten keksitty muuta tekemistä niin mentiin meidän lähipuistoon istumaan ja juoruumaan. Nyt alan uskomaan, että täällä tarvii talvella muutakin kun shortsit ja topin, koska lauantaista asti on satanut vettä kuuroina ja siinä vaiheessa kun aurinko on jo laskenut ja vettä sataa niin on kyllä vähän kylmä shortseissa ja topissa!

Ei kommentteja: