keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Road Trip Day 2

Lauantaina me herättiin kuuden jälkeen ja lähdettiin katsomaan Monkey Mian kuuluisia delfiinejä. Tosiaan joka päivä sinne tulee delfiinejä ja työntekijät ruokkii niitä kaloilla siinä ihan rannassa. Ne ottaa myös yleisöstä ihmisiä ruokkimaan delfiinejä. Me ei nyt päästy syöttämään niitä kun oltiin vähän myöhässä ekasta ruokinnasta ja missattiin loput, mutta kyllä ne delfiinit siellä hengaili meidän kanssa sitten vähän pidempään niin saatiin kuvia :)








Siinä kun pistettiin telttaa kasaan ennen lähtöä sinne tuli emu! Siinä meidän telttanaapurit oli syömässä ja se emu tuli varastamaan niiden ruokia. Tai no en tiiä saiko se loppujenlopuks mitään, mutta aika hauska tapaus se oli! Se tuli ihan lähelle jos sitä ei huitonut pois..


Lähdettiin sitten lounaan jälkeen ajamaan ja ensimmäinen pysähdys oli Blue Laguun. Oli mahtavaa! Käytiin siellä uimassa ja snorklaamassa. Mä en ihan tota snorklausta vielä hallitse.. Vettä nenässä ja suussa koko ajan! Pyydettiin sitten yhtä naista ottamaan meistä yhteiskuva ja tää kyseinen nainen sano, että olkaa varovaisia kun siellä on kuulemma kivikaloja(?) ja ne on myrkyllisiä jos niiden päälle satut astumaan. No me ei ton jälkeen enää uimaan tonne paratiisilaguuniin menty..



Meidän seuraava pysähdys oli upea Eagle Bluff. Sanomattakin selvää, että maisemat oli aika upeat!








Pysähdyttiin tän jälkeen vaan taukopaikoilla ja Billabongissa haettiin lisää bensaa sekä jätskit. Oli VAAN +37°C, kuten yksi työntekijöistä siellä sanoi.



Ajettiin sitten Kalbarrin telttailualueelle pistämään meidän superhieno teltta taas pystyyn.




Mentiin katsomaan auringonlaskua rannalle ja tavattiin sulonen pieni koiranpentu.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia!!! :)
<3: Lisa

Sini kirjoitti...

kiitos lisa :)