keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Serpentines National Park

Meillä oli lauantain suunnitelmana lähteä alle kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Serpentines National Parkiin. Tytöt soitti mulle aamulla, että lähetäänkö tosiaan kun sataa kaatamalla vettä. Mun viikonloput kuitenkin alkaa käydä jo aika vähiin, joten lähdettiin!

Sorsaperhe ylitti tietä. Onneksi ehdittiin pysähtyä :)
Bushfire!


Me ajettiin. Ajettiin väärälle tielle. Tää tie osottautui pieneksi mettätieksi, minne ei ollut ehkä parhain idea lähteä mun pienellä matalalla autolla. Mulla oli  sydän kurkussa koko ton tien ajan kun pelkäsin, että ollaan ojassa. Viimein sitten kuitenkin päästiin tolta tieltä normaalille paremmalle tielle!

...Kunnes ystäväni Vici ei löytänyt puhelintaan. Käännettiin auto ylösalasin, mutta puhelinta ei vaan löytynyt. Alettiin sitten katsoa kamerasta kuvia jos se puhelin näkyisi siellä ja siellähän se oli. Yhdessä kuvassa maassa. Mä en suostunut enää ajamaan tota kyseistä tietä pitkin niin ajettiin sinne mistä tää tie alko ja käytiin nappaamassa puhelin matkaan(se oli siis ihan siinä alussa).


 Vihdoista viimein päästiin sitten sinne suurille hehkutetuille vesiputouksille. No siellä se pieni vesinoro liru alas! Meikäläinen kun odotti vähintäänkin Niagaran putouksia..
 Sato edelleen kaatamalla vettä, mutta me päätettiin kun kerran tonne asti oli menty niin pitihän sitä nyt käydä uimassa vesiputouksilla! Oli aika hauskaa kun viimein uskaltauduin sinne veteen mennä!

Kotiin ajettiin sitten pyyhe päällä ja sadekin loppu mukavasti kun päästiin takasin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oliko putoukses krokoja????
t.mamma

Sini kirjoitti...

ei ollut! ei täällä perthissä mitää krokoja oo ne on tuolla pohjosessa kaikki :)