maanantai 29. lokakuuta 2012

Adventure World

Me päätettiin Janinan kanssa lauantaina lähteä Adventure worldiin. Se on Perthin eteläpuolella Bibra Laken vieressä sijaitseva vesi/huvipuisto. Oon halunnut mennä sinne jo siitä asti kun tulin tänne, mutta en ehtinyt/ se on ollut kiinni.





Meillä oli tosi mukava päivä tuolla puistossa, vaikkei se kovin iso ollutkaan. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita oli sellaset 36 ;) Juostiin siellä sitten pikkulasten/teini-ikästen kanssa kilpaa laitteesta toiseen!





Yks söpö pieni poika tuli ihan innoissaan kysymään, että voiko se päästä kuvaan mun kanssa kun otettiin Janinan kanssa kuvia. No otettiin sitten yhteiskuva ja se sano vaan, että voit sitten laittaa sen facebookiin!


Siellä oli myös mahdollisuus mennä "eläintarhaan". Tässä minieläintarhassa oli alle kymmenen eläintä; riikinkukko, kenguruita, emuja, vompatti ym. Siellä ne tylsistyneinä loikoili.


Viimeisenä ennenkun lähdettiin ajamaan kotiin, mentiin kokeilemaan freefall-laitetta. Aika kiva laite, vaikka aluks vähän pelottikin hehe!

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Aivan ihania kuvia sini! Oo haluisin niin lämpimään :)

Sini kirjoitti...

kiitos:) tuu kyläileen tänne, vielä ois pari kuukautta sulla aikaa ;)