sunnuntai 12. elokuuta 2012

Christmas in July

Perjantaina me käytiin leffateatterissa Nicon kanssa katsomassa The Saphires. Se kertoo Australian aboriginaaleista ja en oikeen oo vielä päättänyt, että mitä mieltä elokuvasta oon...

Lauantaina olin töissä ja kodin kautta suuntasin Ikealle, mistä otin kyytiin kaksi suomalaista naista. Suunnattiin sitten Karrinyapiin yhden suomalaisen perheen kotiin, jossa oli Xmas in July(August tässä tapauksessa) -juhlat. Eli täällähän on nyt vuoden kylmin aika, joten keskitalven juhlaa joulua vietettiin nyt(oikee joulu on kyllä sitten joulukuussa kuten muuallakin maailmassa)! Taitaa tosin olla vaan yks uus keksitty syy juhlimiseen haha... Ei haittaa mua!

Juhlat oli nyyttäri periaatteella ja kyllähän siellä sitä ruokaa sitten olikin. Oli tosi mukava tutustua muihin täällä asuviin suomalaisiin, kuulla heidän tarinoitaan ja ennenkaikkea päästä puhumaan suomea. Nojoo kyllähän mä nyt sitä suomea melkein joka viikko skypessä puhun, mutta auta armias kun piti kasvotusten puhua suomea niin yhdessä vaiheessa tajusin puhuvani suomea ja englantia sekasin...

Kuusi tuntia taisin juhlissa viettää kunnes alkoi väsyttämään ja lähdin kotiin muidenkin lähtiessä. Oli kyllä tosi mukava päivä suomalaisen ruuan ja seuran parissa!

Tänään meillä oli kovat suunnitelmat Nicon, Rachelin sekä mun naapurissa asuvan uuden tytön Ninan kanssa. Meidän piti mennä sirkukseen. Mentiin sirkuksen eteen ihan vaan kuullaksemme, että tän päivän näytös oli peruttu.. No ei siinä sitten mitään, mentiin Blockbustersin kautta meille katsomaan maailman tylsintä rakkauselokuvaa (500)days of summer.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva nyt alkoikin tekeen mieli lanttulooraa ja kinkkua.
Joulutorttuja ymssss
t.mamma

Sini kirjoitti...

Haha siellä alat sitten leipomaan vaan! hheh