perjantai 10. elokuuta 2012

Sakkoja

Lauantaina Marcus liitty meidän seuraan asunnolle. Kaikilla oli sitten kova nälkä, joten lähdettiin Fast Eddysiin syömään. Suunnattiin sitten loistavan ruuan jälkeen takasi asunnolle laittautuun ja lähdettiin taas raveihin. Oli hauskaa!

Takasin tullessa mentiin sitten asunnon kautta takasin ihmisten ilmoille kiinalaiseen ravintolaan syömään. Kun oltiin syöty mentiin ulos ja puhelimen avulla Marcus alko selostaa Nicolle minkä kadun kulmassa oikeen ollaan. No siinä sitten yhtäkkiä puhelu katkes ja vitsailtiin, että varmaan poliisi pysäytti sen.. Kohta saatiin viesti poliisi pysäytti mut, oon kohta siellä :D Ei siinä mitään sitten.. Nico tuli joskus 20minsan päästä ja oli saanut 350dollarin sakot puhelimessa puhumisesta ja yks suuntasella väärään suuntaan ajamisesta. Go Nicola! Se jopa yritti esittää hölmöä blondia, mutta ei se onnistunut..

No ei siinä mitään mentiin sitten taas asunnolle, josta lähdettiin Northbridgen yöelämään eikä siitä sen enempää kun että oli yks hauskimmista+oudoimmista illoista mitä oon täällä viettänyt!


Sunnuntaina me käytiin sitten syömässä pienessä kahvilassa aamupalaa, jonka jälkeen lähdettiin etsimään bussiasemaa. No ajettiin sitten varmaan koko kaupunki ympäri pariin otteeseen kunnes löydettiin paikalle ja todettiin, että sehän olis ollut ihan meidän asunnon vieressä.. YEY

Carlyn mukaan lähti Australia-hattu, jolle nauran vieläkin.. Ei kukaan vaan käytä tollasta!! :D

Ei kommentteja: