sunnuntai 19. elokuuta 2012

Delicious

Sini ootko sä ollut töissä laivalla?
En, miten niin?
Nokun tossa kuvassa seinällä sulla on merimieslakki päässä :DD
-Lily 7v.
Hehh siinä sitten selitettiin mikä se oikeesti on..

Entäs kun käytettiin meidän koira lenkillä yks päivä?

Sini sitten kun mulla on paljon rahaa tyyliin yli 100dollaria niin ma haluan ostaa ton talon(3kerrosta, suihkulähde pihassa ym.).
Onneks lapset ymmärtää tän rahan arvon!

Eilen menin keskustaan tapaamaan Katia ja Michaelia. Oli hauska nähdä taas pitkästä aikaa!
 kaktus, missä kaikki tapaa..
Mun mielestä on niin hauskaa kun täällä on "normaaleja" puita ja palmuja vierekkäin!

En kuitenkaan kovin kauaa ehtinyt keskustassa olemaan kun piti lähteä kotiin vaihtamaan vaatteet. Mentiin Nicon kanssa Rachelin luo ja lähdettiin sen hostäidin ja kaverin kanssa keskustaan. Northbridgessä Delicious -nimisessä paikassa oli joku strippaus show minne Rachelin hostäiti oli saanut liput halvalla niin se halus viedä meidät kaikki sinne. Ei me siellä koko iltaa oltu, jatkettiin matkaa Brass Monkeyhin. Siellä oli mukava jutella ihmisille ja pelata biljardia! Loppujenlopuks taidettiin olla Rachelin luona siinä kahen aikaan aamuyöstä!

Tänään tulin aamulla kotiin ja en oikeestaan oo tehnyt mitään koko päivänä. Katoin Hunger Games -leffan(se oli hyvä leffa, mutta jotenkin mulla tuli vaan mieleen se Norjan murhatapahtuma..?!), skypetin kotiin ja kävin viemässä Rachelille sen avaimet Lakesideen. Tai yritin, mutta puhelimeen ei vastattu niin en saanut annettua sitä.. Ehkä huomenna..

Ei kommentteja: