perjantai 5. lokakuuta 2012

Beauty&Geek

Tiistaina olin töissä koko päivän ja olinkin iloinen kun yks ystävä oli tullut Perthiin ja kysy jos haluaisin lähteä syömään parin tunnin sisään illalla. No kävin sitten suihkussa, laitoin hiukset, meikit, nätit vaatteet päälle ja sanoin perheelle, etten syö kotona. Ja mitä sen jälkeen tapahtu. Sain tekstiviestin, että ei tätä kyseistä ystävää HUVITAKAAN lähteä. Arvaa ärsyttikö.
Onneks englantilainen Angelica sitten pelasti mun illan ja lähti mun kanssa syömään Joondalupiin. Meillä oli tosi mukava ilta :)

Keskiviikkona kävin aamulla salilla pumpissa kun hostäiti teki kotoa käsin töitä niin ei ollut niin tarkkaa. Illalla menin sitten Janinan kanssa uudestaan salille ja käytiin sen jälkeen hakemassa terveellisesti pitsat Dominosista ja tultiin katsomaan meille leffaa.

Tänään aamulla heräsin ja voi sitä tunnetta, kun hostäiti oli vielä kotona pyjamissaan ja käski mun mennä takasin nukkumaan. Junat ei kuulemma kulkenut tänään ollenkaan, joten sen ei ollut mitään järkeä ajaa töihin.. Siellä oli alkanut ne virtalinjat tippuilemaan ja niissä kulkee sellaset 25tuhatta volttia sähköä niin niiden piti pysäyttää junat..

Hengailin sitten Janinan luona melkein koko päivän lukuunottamatta vanhemman tytön pianotunnille viemistä. Meidän piti mennä ulos illalla, mutta kaikki oli valmiita vasta puol ysin aikaan niin en jaksanut enää lähteä minnekään vaan katsoin telkkarista Beauty&Geek -ohjelmaa ja hajoilin yksikseni... Hauska ohjelma :D

Ei kommentteja: