tiistai 16. lokakuuta 2012

John Forrest National Park

Mä sain perjantain yllättäen vapaaks ja päätettiin sitten tehdä yks asia mun mitänähdäennenkunlähden -listalta ja mentiin Sorayan kanssa tunnin ajomatkan päässä olevaan John Forrestin kansallispuistoon. Tää on nyt tällanen kuvapostaus. Enjoy! :)





Vanha silta!


Yllä olevassa kuvassa oleva 340metriä pitkä tunneli oli Länsi-Australian ainoa rautatietunneli sen rakentamisvuodesta 1895 vuoteen 2007asti. Me käveltiin Sorayan kanssa tän tunnelin toiseen päähän. Voin kertoo, että oli vähän pelottavaa kun ei nähnyt yhtään eteensä! Kuvasin myös videon tästä kävelystä, mutta taidan jättää julkasematta sen tänne.. Hehehh




Kun päästiin tonne ja nähtiin kylttejä missä oli vesiputouksen kuva. Mähän olin ihan innoissani, että jippii vihdoinkin nään ison kauniin vesiputouksen. Nojoo sanotaanko, että se oli ennemminkin puro kallioilla kun vesiputous, mutta oli silti tosi nättiä!



Vesi oli muuten jäätävän kylmää tuolla. Ihan hyvä kyllä kun tona päivänä tais olla melkein 30astetta lämmintä :)




Oli tosi hyvä idea lähteä tuonne! Kiva iltapäivä:) Meillä oli mukana eväitä ja aurinko paisto pilvettömältä taivaalta koko päivän. Tää kansallispuisto oli Perthin vieressä olevilla vuorilla ja siellä oli kyllä tosi nättiä! Plussana oli, ettei Perthissä tona päivänä ollut kylmä tuuli yltänyt sinne asti ja saatiin nauttia lämmöstä :)

Ei kommentteja: