lauantai 12. toukokuuta 2012

Dark Shadows

Torstai oli aika normipäivä.. Mentiin Carlyn kanssa salille illalla ja sieltä mentiin Lakesideen. Tavattiin Franzi ja sen kaveri ja mentiin katsomaan Dark Shadows -niminen elokuva. Päätähtenä tossa elokuvassa on Johnny Depp. Odotin parempaa elokuvaa, se oli vähän outo, mutta hauska!


Eilen lähdin aamulla sitten keskustaan tapaamaan Emilietä sekä sen ranskalaista ystävää. Hengailtiin keskustassa pari tuntia kunnes lähdin kotiin syömään ja hakemaan tyttöjä koulusta. Niin ja ostinhan mä aivan ihanan uuden mekonkin! Eikä maksanut kun 16dollaria, joten annoin itelleni luvan!
Pari tuntia kotona ja sitten tuli taas lähtö toiseen työpaikkaan. Kiinnostus oli 0 ja yritin keksiä kamalasti tekosyitä, ettei tarvis mennä, mutta automatkalla päätin ajatella asian positiivisia puolia ja ihan hyvin työt sitten meni...

Tänään aamulla ajoin töissä sitten sellasta isoa pakettiautoa ja olin ihan varma että ajan sen tuusannuuskaks, mutta hyvinhän se meni!

Töiden jälkeen kävin salilla ja nyt pitäis sitten mennä suihkuun ja pistää itteni valmiiks, että voin lähteä takasin töihin yli tunnin päästä! Jee

Ei kommentteja: