tiistai 12. kesäkuuta 2012

Bali day 2

Aamulla herättiin ennen 11 ja ehdittiin justjajust aamupalalle. Otettiin sitten hotellilta kartta ja lähdettiin suunnistamaan rantaa kohti, missä tavattiin Noora ja Toni!


Oli kyllä kiva nähdä kun viimekerrasta on jo aikaa 5kk! Rannalla kaikenmaailman hyypiöt tuli juttelemaan ja tarjoomaan hierontaa, surffiopetusta, jäätelöä, puisia esineitä ym.




Lähdettiin takasin hotellille ja syötiin lounaaks pancakesit. Oli muuten hyvää! Lähdettiin sitten meidän huoneeseen valmistautumaan iltaa varten. Otettiin suunnaksi läheinen ostoskeskus minne käveltiin rannan kautta.









Käytiin muutamassa kaupassa, jonka jälkeen lähettiin Balin Hard Rock Cafeeseen, missä tavattiin mun suomikaverit! Oli kiva syödä rauhassa ilman mitään kiireitä. Ostin myös uuden shottilasin mun HRC-kokoelmaan!

Lähdettiin sitten takasin hotellille viemään mun kamera talteen ja otettiin suunnaksi ensiks pubi ja sitten ylläri Sky Garden. Tavattiin illan aikana Australian itärannikolta kotosin olevia AFL-pelaajia, saksalaisia ja australialaisia.
Ja voin lopettaa tänkin postauksen sanoihin, että hauskaa oli! :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.foorumi.info/suomalaisetaupairit/index.php Tosta osotteesta läytyy uus suomalaisille au paiteille suunnattu foorumi, jos kiinnostaa nii kay kahtomassa! :)

Sini kirjoitti...

kiitos, käyn katsomassa! :)