torstai 14. kesäkuuta 2012

Bali day 3

Missattiin meidän aamupala kun molempia nukutti niin kamalasti. No hätä ei ollut tämännäköinen kun saatiin tilattua taas maailman parhaimpia pancakeseja!

Oltiin jo aiemmin suunniteltu, että tiistai on sitten päivä millon vähän tehdään turistijuttuja enemmän. Otettiin hotellin edestä taksi ja vuokrattiin se meille loppupäiväks 40dollarin hintaan. Ensimmäisenä otettiin suunnaksi paikka, jossa päästiin norsun selkään!!


Mun kaveri väitti, että yhdellä katolla näky iso käärme ja oltiin molemmat sen jälkeen, että mihin se meni kohta tippuu meidän päälle! No yhtäkkiä näin kun sieltä katolta tippu varmaan metrin kokonen lisko! Eli ei onneks ollut käärme... Siellä oli myös apinoita pienessä häkissä katselemassa kun ihmiset meni ratsastamaan elefanteilla.







 pelkäsin kuollakseni, että putoan... ilme kertoo varmaankin sen !









Kun käveltiin odottamaan sinne missä ne norsut oli, tajusin miten isoja ne oikeesti on! Oon aina tiennyt norsujen olevan isoja, mutta että NIIN isoja... Vähän pelotti aluks, mutta hauskaahan se oli!

Syötiin tuolla paikassa vielä lounas kun se kuulu hintaan. Sitten lähdettiin kohti Monkey Forrestia. Sisäänpääsymaksu oli 2dollaria. Hauska paikka apinoita täynnä!







 Se halus Emilien käsikorun!
















Tuolla paikassa pysty ostamaan banaaneja ja syöttään niitä apinoille. Kuulemma jos laitat banaanin pääs päälle ja odotat niin ne apinat tulee, ottaa banaanin ja syö sen sun olkapäillä. Me ei tota kokeiltu kun ne apinat tuli muutenkin kiipeilemään meissä!

Näiden reissujen jälkeen kello alko jo olla ihan sopivasti, joten otettiin suunnaksi hotelli. Levättiin hetki ja laittauduttiin valmiiksi ulos lähtöä varten! Syötiin hotellilla ja lähdettiin ulos juhlimaan. Tavattiin taas paljon mielenkiintoisia ihmisiä illan aikana!

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

ihania apinakuvia sini! :)

Sini kirjoitti...

thanks :)