maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus viikonloppu

Perthissä on tälläviikolla ollut taas haihyökkäys. Tälläkertaa Mullaloon rannalla. Ja toi rantahan on just se ranta missä mä kesällä vietin eniten aikaa.. JES! No se hai söi puolet tän miehen laudasta, mutta mies selviytyi.

Perjantaina menin hostäidin siskolle viettämään mun, mun hostlapsen sekä hostäidin äidin syntymäpäiviä. Syötiin pitsaa ja cupcakeja. Ihan mukava ilta! Kotiin päästyä olin niin valmis kaatumaan sänkyyn.

Lauantaina kävin kaupassa ja Maikki tuli meille päivällä yhen aikoihin. Alettiin leipomaan korvapuusteja, kun tarkotuksena oli mennä suomi-kirkolle juhlimaan juhannusta. No ensinnäkin meidän jauhot loppu kesken taikinaa tehdessä. Jouduttiin siis käydä uudelleen kaupassa. Niin ja mun hostäiti ei leivo ikinä mitään, joten sillä ei oikeen ollut mitään leipomistarvikkeitakaan. Jouduin vähän soveltamaan..

Ei ollut kaulinta, joten viinipullo+folio todettiin käteväks vaihtoehdoks...

Sitten kun vihdoin ja viimein oltiin saatu kaikki valmiiks kello olikin jo neljä. Juhlat siis alko kolmelta hups...

Lähettiin sitten ajamaan keskustaan ja otettiin kyytiin Kati ja Michael. Päästiin Suomi-kirkolle joskus ennen viittä ihan vaan todetaksemme, että juhlat oli loppuneet. Siellä oli joku vanha nainen keltä kysyttiin ja se vaan sano, että juhlat on jo loppunut. Te jäitte nyt paitsi karjalanpiirakoista, kakusta ja hauskoista leikeistä. Totesin siihen vaan, että meillä olis ollu korvapuusteja... :D
No ei me varmaan kamalasti menetetty kun nähtiin siellä vaan yks lapsiperhe sekä se vanha nainen......

Vietiin Kati ja Michael juna-asemalle ja lähdettiin takasin Joondalupiin. Käytiin Dominosista hakemassa meille ruokaa, syötiin meillä ja mä lähdin Carlyn työkaverin 21-vuotis synttäreille Carlyn ja Nicon kanssa. Ne oli aika hauskat juhlat. Tapasin myös yhden australialaisen cheepparin! Tosi mukava tyttö! Nii ja missasin viimeviikon kisat mitkä olis ollut samassa paikassa, jossa käyn salilla.. Ei ärsyttänyt yhtään ei.. No ehkä ens kerralla sitten.. Lähdettiin sieltä juhlista sitten Joondalupiin pubiin vielä hetkeks istuskelemaan, kunnes oli aika lähteä kotiin.

Aamulla päivällä kun heräsin Maikki tuli meile ja katottiin Tyttö Sinä Olet Tähti -leffa. Oli hauska kattoo suomalainen elokuva ja kuunnella suomea. Tulee aina jotenkin kotonen olo! Lähdettiin sitten Lakesideen katsomaan Snow White & Huntsman. Ensin ajattelin, että voi elämä eihän nää tee muutakun tappele tässä leffassa, mutta ehkä paras leffa aikoihin mitä oon nähnyt! Tykkäsin tosi paljon:) Suosittelen katsomaan, ette pety!

Leffan jälkeen tulin kotiin todetakseni, että meidän kahdet naapurit perheineen oli meillä, joten söin ja lähdin sitten takasin Joondalupiin Carlyn kanssa. Tavattiin siellä sitten vielä Michelle, ketä en oo nähnyt varmaan kuukauteen! Oli tosi mukavaa jutella pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia.

Toivottavasti kaikilla oli mukava juhannus! Kertokaa mitä teitte? :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta kuka söi korvapuustit????

Oli kiva juhannus, syötiin kalaa ja poronkäristystä. Ja tietysti satoi vettä.
T.mamma

Sini kirjoitti...

Annoin puolet Katille ja Michaelille kotiin vietäväks ja loput on täällä kotona.. ;) odottaa että syön ne