maanantai 3. syyskuuta 2012

Puhallutus

Lauantaina kun tulin kotiin Hillary´sista laitoin ruokaa, kävin vuokraamassa Blockbustersista leffan The Vow ja pääsin pitkästä aikaa käyttämään meidän kylpyammetta! Rakastan kylpyammeita!

Kun ajoin Joondalupiin takasin tullessa jouduin ensimmäiseen puhallutukseen Ausseissa. Niillä oli siellä miljoona poliisia, poliisiautoja, poliisiBUSSI ym. Aika jännä miten erilaiset ratsiat täällä on... No ainakin sain varauduttua kun näin sen jo menomatkalla niin ei tullut yllätyksenä :)

Sunnuntaina menin keskustaan tapaamaan Saraa! Oli tosi mukava nähdä pitkästä aikaa ja huomata, että ei ne hyvät ystävät muutu vaikkei niitä niin paljoa näkisikään.. Käytiin kahvilassa ja Harbour Townissa vähän shoppailemassa. En tosin löytänyt kun yhden topin($6), mutta ihan hyvä vaan niin säästyy rahaa ;)

Lähdin puol kuuden aikoihin junalla takasinpäin ja päätin, että kun oon Joondalupissa ajan Burns Beachille ottamaan kuvia auringonlaskusta. Aurinko laskee täällä niin nopeesti, että en ehtinyt rannalle tarpeeks nopeesti vaikka se ei kaukana olekaan..

Ajoin takasin kotiin aikalailla suoraan illallispöytään. Meille oli tullut vieraita ja oli mukava jutella kaikkien kanssa. Kun vieraat lähti vaihdoin yövaatteet päälle ja olin ihan valmiina nukkumaan, kunnes Janina soitti ja pyysi, että tuun käymään. No minähän menin ja juteltiin parituntia kunnes puol 11 oli aika lähteä kotiin nukkumaan :)

Tänään mulla on ollut oikeestaan puoliks vapaapäivä! Aamulla heitin tytöt kouluun ja iltapäivällä käytin vanhempaa tyttöä pianotunnilla, mutta that´s pretty much it... Nyt alan katsomaan Twilight leffaa, joten adios!

Ei kommentteja: